Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Страх ли ви е, господин Борисов? Не се страхувайте!

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgСтрах ли ви е, господин Борисов? Не се страхувайте!
Коментари Харесай

Мая Манолова: Страх ли ви е, господин Борисов? Просто си лейте куршум. Битите в домовете си нямат пистолети като вас

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

" Страх ли ви е, господин Борисов? Не се опасявайте! Никой не счита да ви убива. Няма потребност да спите с револвер под възглавницата. Просто си лейте патрон, в случай че толкоз ви е боязън. " - обърна се към премиера във видео, оповестено във Facebook, Мая Манолова от " Изправи се.БГ ".

" Няма потребност да ви е боязън за живота ви, с право се страхувате от хората. С право се страхувате от следствие. С право се страхувате от резивия. С право се страхувате от избори. Не ни въвличайте във вашия водевил. Защото ние не сме ви агитка. Ние не сме фенове и това не е мач. Това е страната, която управлявате през последните 10 години. Това е страната, която превърнахте в салтанат. Държавата, която превърнахте в спектакъл на парадокса. 

Хората, които са бити в домовете си нямат револвер. Хората, на които през днешния ден се пробвате да пробутвате зрелища, са без самун. Защото вие им го отнехте. Тези хора не се оплакват. Те работят на 2-3 места, с цел да оцеляват. За да ви пълнят хазната и да ви пълнят резервоара на джипа.

Не се опитвайте да се изкарвате жертва, тъкмо пред тях. Защото те са жертва, вие ги превърнахте в жертва на едноличната ви власт. И да, господин Борисов, време е да си тръгвате. Не е ужасно да си тръгнеш. Не е ужасно да си тръгнеш с мир. Защото всички ние, тъй като хората можем и без вас. България ще я има и след ГЕРБ. Не се опасявайте да си тръгнете. Не превръщайте суматохата и страховете си в политическа рецесия. Защото това не е скрит план. Това не е интрига. Просто на всички им омръзна от вас. Тръгнете си с мир и вярвайте в законите. Нали вашето болшинство ги приемаше през последните 10 години! "

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР